Bunătate


Cred că fiecare idee are momentul ei. De exemplu, am gândit blogul Kinde ca un loc în care să vii şi să îţi iei doza de frumos, să te inspire să răspândeşti şi tu bunătate în jur. Iar din clipa în care l-am materializat tehnic şi până acum, a trecut multă vreme. Şi deşi eram cu el în minte mereu şi tot puneam idei de articole într-un sertăraş mental, nu era momentul să prindă aripi. Am înţeles asta azi, când iată, ideea s-a întâlnit în sfârşit cu entuziasmul, dorinţa, dar şi cu contextul în care ne aflăm zilele astea. Mai pe scurt: s-au aliniat planetele.

Am trecut peste toate acele bariere şi am regăsit bucuria de a scrie, dar mai ales de a împărtăşi cu voi lucruri frumoase. Toate clişeele acelea cu “trebuie doar să începi şi restul te va urma..” sunt adevărate. Dar cred că era nevoie să se schimbe ceva în mine, să trăiesc mai multe şi să învăţ din toate câte ceva. Să înţeleg cumva cum pot să conectez punctele între ele.

Pentru început, mi-am făcut un plan simplu: o să las lucrurile să curgă de la sine. O să aplic şi aici, pe KINDE, sfatul după care mă ghidez în perioada asta: să iau fiecare zi aşa cum e. Cu gândurile ei, cu bucuriile sau tristeţile ei, cu oamenii pe care îi (re)descopăr, fără să mă întreb ce urmează. M-a urmărit mereu citatul acesta: “viaţa e ceea ce se întamplă în timp ce îţi faci planuri.”, dar se pare că în ultima vreme am uitat de el. 

Aşa că vreau să las planurile deoparte şi să mă concentrez pe cel mai important lucru pe care îl pot face şi la care mă pricep un pic: să răspândesc bunătate. Să fiu mai bună cu mine şi cu cei dragi, să aflu ce fac alţii pentru a fi mai buni şi să dau mai departe, să vă încurajez pe voi să fiţi mai buni.  

Pentru mâine, m-am gândit să începem cu ceva simplu. Vă arăt cum se face cea mai simplă pâine din lume (şi cu siguranţă va fi şi cea mai bună, pentru că e făcută cu mânuţele voastre). Şi o să vă lansez şi o mini provocare cu ocazia asta, ca să răspândim bunătate împreună. Vreţi? 🙂

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Toderas (@teodoratoderas) on

1 Comment

Cristian Cimpean
Reply 10/04/2020

Da. Vreau🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *