Follow Me

Close

The story

Let’s take things slow. Despre micile bucurii. Sau despre marile bucurii savurate pe îndelete.

Povestea începe intr-o dimineaţă de primăvară. Puteţi înlocui primăvara cu orice alt anotimp şi nici nu ştiu exact dacă era dimineaţă (dar sună mai bine, nu-i aşa?), pentru că de fapt habar nu am când s-a întâmplat. A fost o zi obişnuită în care ceva a făcut “click”, mi s-au învârtit rotiţele repede de tot şi m-am apucat să scriu cele o mie de idei într-o agendă roz. Apoi au urmat multe alte zile în care le-am răsucit pe toate părţile şi m-am gândit ce formă să le dau. Un lucru important pe care ar trebui să îl ştiţi despre mine este că am încercat mereu să le povestesc oamenilor despre lucrurile frumoase din jur, să îi îndemn să se bucure mai mult de viaţă, să călătorească, să râdă mai cu poftă, să fie generoşi, să viseze mai des sau să îşi coloreze vieţile cu experienţe faine. Aşa că am împachetat toate astea într-o cutie, am ambalat-o simplu şi i-am dat un nume: KINDE.

KINDE este o colecţie de idei şi recomandări. Un locşor primitor în care veţi găsi tot felul de lucruri de făcut, de văzut, de citit, de creat, de iubit. Dar şi poveştile unor oameni pe care ii admir, care se implică în comunitate şi care mută munţii din loc. Oameni buni, aşa cum pare că tot mai rar găsim pe lângă noi.

Mi-ar plăcea să mă ajutaţi şi voi să răspândim bunătate în jur, vreţi?

Despre mine

Iubesc. Acesta a fost primul cuvânt care mi-a venit în minte când m-am gândit la cum să mă descriu. Şi cred că în literele astea şase stă toată magia pe care o port cu mine. Tot ce îmi dă aripi.

Fericirea mea vine de obicei din lucruri simple. O cană cu ceai, un zâmbet, o carte bună, o îmbrăţişare, o rază de soare care cade într-un anume fel, o duminică petrecută în pijamale.

Locuiesc în Cluj-Napoca de zece ani şi un pic (uhm, zece?), iar 4 e cifra mea magică. Sunt un fel de zână a organizării şi îmi plac tabelele la nebunie. Am puţini prieteni apropiaţi, dar sunt crème de la crème. Shopping-ul de cărţi e una dintre activităţile mele preferate. Sunt pasionată de design interior şi aş petrece ore întregi în magazinele cu aer scandinav.

Uneori surprind momente de pus în ramă – prin jocuri de cuvinte, printr-o lentilă de sticlă sau dintr-acelea perfecte de păstrat doar în buzunarul de la piept, cum ar spune o bună prietenă. În funcţie de noroc şi de starea de spirit.

Teodora M.

Illustration via D.